Árak

Lehetőség van személyes horoszkóp elemzésre és pár/párkapcsolati elemzésre. A párok elemzése nem csak szerelmi partnerekre értendők. Elemzés kiterjedhet bármilyen rokoni (feltéve, hogy ismeri a kérdező a másik fél születési adatait), munkatársak, barátok, beosztottakkal, üzlettársakkal való kapcsolatok elemzésére is.

Az elemzések történhetnek személyesen, vagy skype-os kapcsolat révén, illetve írásos formában.

Személyes elemzés:

Személyesen vagy skype-on történő elemzés ára: 15 000 Ft

Maximum: 1 óra

 

Párhoroszkópok elemzése

Személyesen vagy skype-on: 22 000 Ft

Maximum: 1,5 óra

 

Családi horoszkópok elemzése

4 fős család horoszkópjainak elemzése esetén: 40 000 Ft

Maximum: 2 óra

Ilyen elemzést KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN vállalok. Javaslom, ha ilyen irányú elemzést szeretne, hangrögzítő eszközt hozzon magával.

 

Újszülött, gyermekhoroszkóp elemzése

Írásban kérhető PDF. formátumban, e-mailban, vagy postán : 16 000 Ft.

(Postázás esetén a postaköltség a megrendelőt terheli.)

Személyesen az elemzés maximum: 1 óra

Megírt elemzés kb. : 8 munkaórát vesz igénybe.

A teljesítés a megrendeléstől (elemzés díjának előre utalása) számított 7 munkanapon belül várható.

 

Fiatal házasok horoszkópjának elemzése (ESKÜVŐI AJÁNDÉK)

CSAK ÍRÁSOS, PDF. FORMÁTUMBAN készítem el: 25 000 Ft

Mindenki saját ízlése vagy az alkalomhoz illően kötettheti be és adhatja át nászajándék gyanánt az ifjú párnak.

Maximum: 10-15 munkaóra

A teljesítés a megrendeléstől (elemzés díjának előre utalása) számított 7 munaknapon belül várható.

 

Arról, hogy mit tartalmaznak és milyen feltételek mellett vállalok elemzést:

Személyes elemzés : tartalmazza a teljes személyiség feltérképezését, rámutat arra, hogy a megnyilvánuló magartás formákat, milyen múltbeli események határozzák meg. Megismerhető és feltárható az állandóan visszaköszönő "problémák" célja és következménye. Mivel minden ember célall születik, ezért az elemzés képes megmutatni a kérdező életfeladatát. Választ nyújt arra, hogy melyek azok a sorshelyzetek (nem életesemények), amelyeket biztosan nem kerülhet el az élete során. Gyakran "pusztán" betegségek lehetséges kimenetelével keresnek meg. Azt azonban tudniuk kell a kérdezőknek, hogy a betegségek alapján "vissza lehet fejteni" a valódi probléma gyökerét. Ami legtöbbször egy életeseményben, élethelyzet feldolgozatlanságában rejlik. Születési adatok : év, hónap, nap, óra, perc, hely szükséges.

Párhoroszkópok elemzése: Én első sorban arra törekszem az ilyen elemzések során, hogy megértessem a kérdezővel a saját és a másik fél "működését". Mert abban a pillanatban, amikor az ember megérti, hogy ő MIÉRT úgy reagál, gondolkodik, cselekszik ahogyan...akkor lesz képes a másik felet is megérteni és nem törekszik a megváltoztatására, vagy a másik fél hibáztatására. Egyetlen dolgot nem vállalok ilyen elemzések során: NEM SZOLGÁLTATOM KI A MÁSIK FÉL SORSÁT , senkinek. Még szülőnek sem a gyermekéét. Segítek abban, hogy harmónikusabban tudjanak együtt működni, de nem segítek abban, hogy bizonyos információkkal visszaélhessen bárki is egy kapcsolatban. A leghatékonyabb formája a párhoroszkóp elemzésnek, ha mindkét fél jelen van. Mindkét fél születési adatai: év, hónap, nap, óra, perc, hely szükség van.
 

Családi horoszkópok elemzése: Itt lehetőség van arra, hogy a család egészét kielemezzem. Szülő-szülő, szülő -gyerek, gyermek-gyermek (testvér) kapcsolatokat. Iránymutatást lehet adni arra, ha a családi kapcsolatokban zavar keletkezik, hogy miként kezeljék a helyzetet, hogyan viszonyuljanak egymáshoz, vagy inkább MEGISMERJÉK a családtagjaikat. Azt veszem észre, hogy a legtöbb ember soha nem arra reagál egy adott személlyel kapcsolatban, amilyen az valójában. Hanem arra, amit annak az embernek a cselekedeteiről gondol! Az elemzés kiválóan rámutat az egyén motivációira és annak okaira is. Megoldási javaslatokat kap a kérdező arra, hogyan funkcionálhat "elég jól" egy család. Manapság különösen fontos lehet egy ilyen elemzés, főleg, ha a patchwork családokra gondolunk.

Bármelyik személy ilyen elemzésbe személyesen csak akkor vonható be, ha ő maga szeretne jelen lenni. Nem szabad erőltetni, mert akkor a személy ellenállása teljesen ellehetleníti a hatékony párbeszédet. "Gyermekek" bevonása kizáról 18 év felett és CSAK IS SAJÁT AKARATÁVAL EGYEZŐLEG lehet jelen a beszélgetésben. Indokomat fentebb megírtam. Az évek alatt volt már nálam olyan pár, ahol az egyik fél merőben marhaságnak tartotta ezt az egészét. Rögtön a beszélgetés elején a fél gesztusából, hanghordozásából, nonverbális kommunikációjából kiderült számomra, hogy mennyire nem akart részt venni egy ilyen beszélgetésben. Ha az ellenállást tapasztalom, természetesen a konzultáció nem lefolytatható. Kérem a fentiek figyelembevételét egy ilyen elemzés kérésénél. Természetesen működik az is, hogy a családból egy ember kéri a családi elemzést, elégséges az ő jelenléte is. Ennél az  elemzésnél a családtagok születési adataira : év, hónap, nap, óra, perc, hely szükségem van.

 

Újszülött, gyermekhoroszkóp: Sokáig nem vállaltam ilyesmit, de az utóbbi időben több felkérést is kaptam. Újszülött gyermekekről az elemzés írásban készül, akár ajándéknak is kiváló. Az elemzés a gyermek várható jellemét mutatja meg. Rávilágítva azokra a tulajdonságaira, amelyekre fókuszálva a szülő remekül tudja segíteni a kiteljesedésben, képes támogatni azokban a tulajdonságaiban, amelyek a gyermeket erősítik, így elkerülhető, hogy olyasmit kényszerítsen a szülő a gyermekre, amiben annak semmilyen tehetsége, sem késztetése nincsen. Az elemzés során rámutatok arra, hogy melyik tulajdonságot a gyermek, melyik szülőtől hozta. Rámutatok a gyermek és szülők közötti konfliktus lehetőségére és tanácsot nyújtok azok megoldására. Persze, azokat a megnyilvánulásokat is feltárom, ahol a szülő és a gyermek kölcsönösen tudják egymást támogatni. Szükséges az újszülött vagy gyermek neve, születési év, hónap, nap, óra, perce és helye.

Fiatal házasok horoszkópja: Az elemzés tulajdonképpen két fél elemzését tartalmazza. Külön-külön és együtt is kielemezve. REMEK ESKÜVŐI AJÁNDÉK lehet. Kiemelve azt, hogy miben tudják és hogyan egymást erősíteni és támogatni. A lehetséges konfrontációs pontokat is feltárom, lehetőleg úgy, hogy mindkét fél megértse a konfliktus eredőjét, illetve iránymutatást kaphatnak arra, hogyan tudják a konfliktus vagy válság energiáit építőleg felhasználni a kapcsolatukban. Az elemzés semmilyen formában nem tartalmaz várható sors eseményeket, életeseményeket. Kizárólag a személyiségre és a párkapcsolatra fókuszál. Elkészítéshez szükséges a házasságot kötő felek születési adatai: Név, év, hónap, nap, óra, perc, és születési hely. (Írásos minta rövidesen elérhető lesz.)

 

 

Végezetül, nem vagyok az az asztrológus, aki csomagol, nem azt mondom, amit hallani akarnak az emberek, hanem azt, amit látok a horoszkópokban. Nyíltan válaszolok a kérdésekre. Azt is megmondom, ha valamire nem tudom a választ. Nem látom értelmét, hogy úgy állítsam be magam, mintha mindenttudó orákulum lennék, mert azzal nem segítek. Nyílt, egyenes, direkt kérdéseket várok a kérdezőktől. Az pédául egy kifejezetten rossz kérdés: "Mikor leszek gazdag?" mert én rögtön visszakérdezek: "Ki mondta, hogy a sorsában benne van a gazdagság?" Nem mellesleg a gazdagság érzés kérdése. Tehát nagyon fontos, hogy mielőtt valaki elemzésre adja a fejét, fogalmazza meg a kérdéseit, esetleg írja is le magának, majd nálam nyíltan tegye fel úgy, hogy akár a hátteret is feltárja. A beszélgetések általában egy órát vesznek igénybe. Tapasztalataim szerint ennyi idő elégséges szokott lenni a kérdések feltevéséhez, problémák feltárásához és az ezekre adott segítő, építő válaszok megadásához.

A horoszkóp elemzéshez egy általam küldött adatlap kitöltésére van szükség, amit e-mailban történő jelentkezés alkalmával tudok elküldeni.

Személyes találkozókra BUDAPESTEN, GYŐRBEN, PÁPÁN van lehetőség, amennyiben az adott elemzési napra 4 fő jelentkezik.

Időpontegyeztetés e-mailban vagy telefonon szükséges!

Hiszek abban, hogy ha az ember képes megérteni a saját működését és tudatosabban jelen lenni az életében, akkor képes lesz arra is, hogy egy számára sokkal "harmónikusabb" sorsot éljen meg.