Előadássorozat- Monor

Hír
2014. 06. 25.

Kérdés:           „Tessék mondani, ebből a sorselemzésből, meg lehet élni?”

Válasz:            „Tessék mondani, a sorsának ismerete nélkül, hogyan lehet élni?”

 

2014. 07. 25.

Mire jó manapság az asztrológiai tudás?  Hit vagy hiszékenység kérdése az asztrológia művelése? Mi az asztrológia valódi célja? Mi az asztrológus dolga? Mi a feladatom, miért születtem? Ki illik hozzám? Tényleg van karma? Na és a sors?

 

2014. 08. 15.

Determináció vagy szabad akarat? Előre megírt életet élünk, vagy van lehetőségünk, képességünk más életet élni, mint amit a „csillagok jeleznek”? Jó sors vagy rossz sors? Szerencsétlenség vagy sorsszerűség? Szerencse vagy tehetség kell az élethez? Lehetőségek és képességek.

 

2014. 09. 19.

Vannak még párkapcsolatok? Véletlen találkozások, véletlen válások? Miért mindig ugyan azzal  a problémával szembesülünk a párkapcsolatainkban? Miért találunk mindig ugyan olyan párt? Egyedül vagy együtt? Függetlenség vagy magány? Szinglinek lenni: igen vagy nem?

 

2014. 10. 24.

Az asztrológia szimbólumrendszere, mint a kommunikáció ősi eszköze, amit mindenki beszél és mindenki megért! Szimbólumolvasásra mindenki képes, de az életünk folyamán elfelejtjük ezt az indirekt értelmezési módot, pedig egy ember szimbólumrendszere (öltözködése, testbeszéde, neve) a legtisztábban üzen arról, hogy ki is ő valójában és mit képvisel a mi életünkben. Mit üzen a nevünk?

 

2014. 11. 21.

A szülő vállalja a gyermeket, vagy a gyermek választ szülőt? Kinek születtem? Gyermekbetegségek, mint üzenet a szülők kapcsolatáról illetve a gyermek –szülők közötti kapcsolatról. Betegségek, mint a tudattalanunkba száműzött, fel nem vállalt problémáink megnyilvánulásai. Betegségek, mint segítségek az élet „túlélésében”. Félelmeink, szorongásaink, szenvedélyeink, függőségeink.

 

2014.12. 19.

Családi karmák, mint örökségek. Női sorsok, férfi sorsok…elviselése vagy megélése?

 

 

Kérdés:           Van-e olyan térkép és iránytű, amely segít eligazodni az életünk útvesztőibe azért, hogy sorsunkban tudatosan és boldogan és elégedetten haladhassunk előre?

Válasz:            Kérdezd az asztrológust...!

 

Részletekről érdeklődni: Teller Ágnes, Monor. Telefonszám: 30-461 6437

Képek: