Kiser Edina

Négy gyermek édesanyja vagyok. Mezőcsáton születtem 1971 május 30-án. Gyerekkorom óta érdekel az asztrológia. Az első könyv, amiben a 12 csillagjegyről  olvastam, mély nyomokat hagyott bennem pusztán azért, mert amit az Ikrek jegyről írtak, azt magamra vonatkoztatva igaznak találtam. Ennek okán elkezdtem figyelni, hogy a körülöttem élő emberekre vajon illenek-e azok a leírások, melyeket a könyv közöl. Legnagyobb megdöbbenésemre többnyire az egész hitelesnek tűnt. Persze ma már csak mosolygok, ha arra gondolok, hogy milyen naívan láttam akkor az asztrológia tudományát. De egy tíz éves gyermek számára misztikusnak, különlegesnek és izgalmasnak tűnt felismerni a kapcsolatot az emberi magatartásforma és „csillagjegyeik”  között.

Érdeklődésem nem hagyott alább és első gyermekem születésekor, 1992-ben már autodidakta módon foglalkoztam asztrológiával. 2000-ben csatlakoztam Takács Tibor asztrológiai iskolájához. Három évvel később már a Mundus Mercurius asztrológiai lapban publikáltam havi rendszerességgel. Ezzel párhuzamosan az interneten is közöltem cikkeket közel két évig a neveink és sorsunk összefüggéseiről. Több szakmai könyv lektora voltam (Takács Tibor: Égi úton, A jövő kulcsa, Létezésünk tükre, Sorsunk a nevünkben). Mindeközben tanítani is elkezdtem 2004-ben. Jelenleg is az ország különböző városaiban oktatok natális asztrológiát. 2006-ban megismertem az asztrológia másik ágát: a kérdőasztrológiát, amely alapjait László Leventétől sajátítottam el és egy ideje tanítom azt is.

Összességében 13 éve folyamatosan tanulom, tapasztalom és adom tovább mindazt, amit az asztrológiáról tudok és vallok. Örülök, ha azt tapasztalom, hogy át tudom adni a tudást, de még nagyobb örömmel tölt el ha látom, hogy mások élni és használni is tudják azt amit tőlem hallanak.