Asztronapok margójára...

Hír
2013. 07. 22.

Az idén június elején „lepték el” Tiszaújvárost az asztrotanodások. A négy napra ígért fejtágítást a következő témák tették felejthetetlenné.

 

Fényszögek – avagy hogyan váljon véglegesen érthetetlenné az asztrológia a tanulók számára; kétnapos észosztás.

– Ezután, akinek nem szállt inába a bátorsága a két nap alatt, továbbá fixa ideájává és végleges szándékává vált, hogy marad az asztronapok második felvonására, az végül is megkapta, amire vágyott: jött a szinasztria, két ember horoszkópjának,sorsának összevetése!

Ez a téma volt a jéghegy csúcsa, hiszen a szinasztriát már tényleg csak az érti, aki képes a sok krikszkraksz, állatfigura és bolygónak nevezett szimbólum között két emberi sorsot meglátni és azok összetartozásról vagy egyértelmű különbözőségről szóló „üzenetét” kiolvasni.

 

Örömmel adom tudtára széles-e világnak, hogy minden tanodás a végsőkig kitartott. Bár volt alkalom, amikor külső szemlélő úgy ítélhette volna, hogy lassan, de biztosan szöknek a tanodások a helyszínről. Történt ugyanis, hogy az ajtót magunkra zártuk, a kulcsot pedig az ablakon kiadva egy külsős emberre bíztuk. Hiba volt! Ugyanis, mire végeztem az aznapra szánt „szentbeszéddel”, a „külsős” ember a kulccsal külön utakra tévedt, és egy más, korántsem szellemi kirándulással töltötte az időt. Így a tanodások – más választásuk nem lévén – angolosan az ablakon keresztül távoztak. Mire megérkezett a „kulcsember”, már csak engem tartott fogva a hely szelleme, így örömmel üdvözöltem rabságom feloldóját, szabadságom kulcsos madarát!

Nekem nagy élmény volt újra ez a négy nap! Örülök, hogy átadhattam a tudásomat, annak pedig különösen, hogy vannak, akik használni is tudják majd.

És hogy ne csak a krónikás szólaljon meg, álljon itt pár sor azoktól, akik úgy érezték, szívesen közreadnák véleményüket néhány mondatban az együtt töltött időről.

 

Govrik Tünde (Gyöngyös)

Két napot töltöttem az asztrotáborban, mely felejthetetlen marad számomra. Az előadások humorosak voltak, vidáman teltek az órák, hiszen aki ismeri Edinát, tudja, milyen fantasztikus előadó és tanár.

Kaptunk ám házi feladatot is a nap végén, amit vacsora után együtt ötletelve próbált megoldani a táborlakó kis csapat, éjszakába nyúlóan, jégkrémevés közepette. Kedves, segítőkész lányokkal ismerkedtem meg, élmény volt a társaságukban tölteni az időt. Együtt jártunk ebédelni és vacsorázni egy közeli csárdába (ahol, megsúgom, kiválóan főztek és hatalmas adagokkal vártak), közben pedig röpködtek az asztropoénok. Jókat nevettem, miközben csodáltam őket tudásukért, szerénységükért és alázatukért, ahogy az asztrológiához viszonyultak.

Én jelenleg másodikos vagyok, tehát kezdő, éppen ezért minden együtt töltött óra értékes információval szolgált. Sok segítséget kaptam a csoport tagjaitól is, akik figyelmesen meghallgattak és türelmesen válaszoltak kérdéseimre, ha nem értettem valamit.

Volt, aki Győrből, Velencéről vagy Budapestről érkezett, de hiszem, hogy mindannyian elégedetten, értékes tudásanyaggal ellátva, jókedvűen tértünk haza.

 

Czillahó Katalin (Győr)

Testi-lelki jóltartás – ezzel jellemezhetnénk az idei asztrológiai tábort. A terítéken a bolygók analógiái, a fényszögek és az elemzések talán legnépszerűbb része, a szinasztria voltak.

A figyelem leszívta energiákat bőségesen pótoltuk egy közeli csárdában – a nem éppen gourmethez méltó adagok segítségével.

Estére feladatot is kaptunk csapatépítő tréningként, elmolyoltunk egy darabig rajta, az éjfélt is elkerülve. Végre volt rá egybefüggő idő, szerintem mindenki élvezte.

Aki azt gondolta az ismerősök és hozzátartozók közül, hogy pihenni megyünk a táborba, tévedett! És mégis, jobban feltöltődve jöttem haza, mintha tizenkét órákat aludtam volna.

Jövőre veletek ugyanitt!

 

Siróczki Edit (Tiszaújváros)

HÁTBORZONGATÓ!

 

Másodikos vagyok a tanodában Edinánál, és ez volt a második tábor, amelyen részt vettem.

Az előző év tapasztalatából már tudtam, hogy elég sok információt fogunk hallani, valószínűleg nem áll rögtön össze a fejemben minden, de már azt is tudtam, hogy idő kell ahhoz, hogy megértsem és alkalmazni tudjam, illetve össze tudjam rakni a részleteket.

Kevésbé voltam rémült, mint tavaly, és nagyon sok dolog, amit az előző években tanultunk, most nyert értelmet.

Sokszor „hátborzongató” volt a „felismerés”, a „rádöbbenés”, most mondhatom először, hogy az elemzés első lépéseként egy születési képlet, egy sors felismerése kezd lassan körvonalazódni.

Az órák után a közös vacsora, a közös házi feladat készítése, illetve a szabadon választott beszélgetések (képletek elemzése) nagyon jól összehozták a csapatot. És ami furcsa: nem tudtuk megunni. Közös nyelvet beszéltünk, és ha úgy hozta a sors, ablakon keresztül „menekültünk” az óráról, ha pedig arra volt „szükség”, hát biorezonanciával értük el a „vágytalanságot”.

Megkaptunk mindent, amitől ez a néhány nap felejthetetlen lett!

Nagyszerű dolog ehhez a közösséghez tartozni!

Vágj bele, jövőre, remélem, veled is találkozunk!

 

Kun Anita (Tiszaújváros)

A tábor során sok hasznos információval bővült a tudásunk. Ismét az asztrológia egyik legnagyobb tanítása vált láthatóvá: nincsenek véletlenek.

Megismertük a horoszkópban lévő fényszögek értelmezését, ennek alapján az ember személyiségét és sorsát.

Vizsgáltuk, hogy szerelmi vagy társas kapcsolatban két ember miért találkozik egymással.

Egy új, könnyen használható születési idő pontosítási technikát is elsajátítottunk.

A közös házi feladat megoldása pedig összekovácsolta a csapatot.

Jól éreztem magam.

Remélem, jövőre is találkozunk!

 

Képek: