HOLDFÉNY MŰHELY 2014

Műhely
2014. 07. 10.

„Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.” (Karinthy Frigyes)

 

Amikor magadra, mint nőre gondolsz, milyen kép jelenik meg előtted? Ha megvan, tárold el jól a képet a fejedben, lelkedben és a szívedben, mert ez lesz az a kép, ahonnan elindulunk.

 

Egy 10 hónapos, csak nőknek szóló, belső utazásra hívlak, amely alatt az asztrológia eszköztárának, de főleg a születési térképed segítségével, megismerheted a női énedet és azok mozgató rugóit, valamint ez által a sorsodat, amit nőként megélhetsz.

Asztrológusként 99,9 százalékban nők fordulnak hozzám tanácsért, általában akkor, amikor életünkben útelágazáshoz értek, vagy éppen megrekedtek egy élethelyzetben. Legtöbbször úgy érzik, hogy az életükben csak sodródnak, csak mellékszereplők egy végeláthatatlan történetben, és bárhogy is figyelik az események alakulását, úgy tűnik, hogy nem tudnak főszereplővé válni. De ki szeretné az életét mellékszerepben leélni?

Ki az, akinek elég az, hogy túlélje az életét? Általában azoknak a nőknek, akik válaszokat keresnek, azoknak az életük MEGÉLÉSE és nem a LEÉLÉSE a fontos. Ahhoz azonban, hogy ez megvalósulhasson, a saját filmjük főszereplőjévé kell válniuk.

Minden nőnek más és más női kép él a lelkében önmagáról. Vannak, akiknek ahhoz, hogy teljes legyen az élete, nincs szükségük gyermekre, házasságra, monogám kapcsolatra, nem elégítik ki a hagyományos női szerepek megélései. Sokkal többre tartják a hivatásukat, a sikert vagy az anyagi céljaikat. Más nők számára pedig az anyagi és világi sikereknél is sokkal fontosabbak az intenzív érzelmi élmények, ezért egyik kapcsolatból a másikba ugranak, vagy éppen egyik kreatív tevékenységet a másik után próbálják ki.

Rendben van ez így? Természetesen! Hiszen ami az egyik embernek létfontosságú, az a másik számára érdektelen.

Az asztrológiai szimbólumok és a női archetípusok mítoszai által betekintést nyerünk önmagunkba. Saját élmények által szerzett ismereteink segítenek majd abban, hogy felfedezzük és megértsük önmagunkat, az édesanyánkhoz, gyermekünkhöz, más nőkhöz, munkatársakhoz, főnökeinkhez, férfiakhoz fűződő viszonyainkat. Szimbólumok segítségével ráismerhetünk érzelmeink mozgató rugóira, vagy éppen arra, ami megakadályoz bennünket az érzelmeink kifejezésében, az érzelmi szükségleteink megfogalmazásában.

Miért lehet erre a tanfolyamra szükséged?

Arról, hogy milyen konfliktusok és feloldhatatlannak tűnő problémák adódnak abból a mai világban, hogy a női és férfi szerepek felcserélődnek, senkinek nem kell külön magyarázattal szolgálni, mert vélhetően a párkapcsolati konfliktusainkon keresztül, nagyon gyakran szembesülünk ezekkel.

A női létünkről elképzelt és megélni vágyott szerepeink nagyon sokszor ütköznek a társadalmi elvárásokkal. Melyiket éljük? Feleljünk meg a külső elvárásoknak, vagy maradjunk hűek ösztöneinkhez?

Amiben ez a tanfolyam segíteni tud túl azon, hogy az asztrológiai alapköveit lefektetjük, közérthető a mindennapi életben használható formában megtanuljuk, ismereteket szerzünk arról, hogy a velünk született női ösztöneink milyen képességekkel és lehetőségekkel ruháznak fel bennünket. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy megtanuljuk ezeket a képességeket felszínre hozni a lehetőségeinket pedig felismerni és megragadni.

Ennek eredményeként a műhelymunkánk végére képessé válhatunk arra, hogy, döntést hozzunk, amit végre nem a külvilágnak való megfelelésért, nem külvilág kedvéért, hanem önmagunkért, az életünk MEGÉLÉSÉÉRT teszünk.

Ez persze az első egyben a legfontosabb lépés, amelyet később is tudatos és nehéz döntések sorozata fog követni.

Az együtt töltött idő legfontosabb hozadéka azonban az lesz, hogy - mivel nő nincs férfi nélkül és férfi sincs nő nélkül - megértjük a férfiakhoz fűződő viszonyainkat és a párkapcsolatai konfliktusaink forrására is fény derül.

Tedd fel magadnak a kérdést: „Fel vagyok rá készülve, hogy találkozzak önmagammal?

Nos a jó hír az, hogy csak és kizárólag annyira fogsz magadba látni, amennyire elbírod. Semmit nem mondunk ki helyetted, mindegy egyes szimbólum, mese, beszélgetés, alkotás a te női éned felismerésében segít.

A mítoszok, a mesék, és az asztrológia eszköztárának segítségével érzelmeket fogunk megmozgatni. Az érzelmeink óhatatlanul elindítják a képzeletünket a fantáziánkat, megmozgatják a tudattalanunk kollektív tartalmait is, amelyek ugyan személyesen nekünk szólnak, de az emberiség tapasztalatait, igazságait tartalmazzák majd. Ezek a szimbólumok, álmok, vagy mesék és mítoszok, akkor is tudással ruháznak majd fel a saját életünket illetően, ha elsőre nem is értjük az üzenetet. Azonban amikor először párhuzamot fedezünk fel a saját életünk és a szimbólumok jelentése között, az „aha-élmény”-nek köszönhetően az addigi érthetetlen üzenetek hasznos információvá, tudássá és saját részünkké válnak.

Tehát nem is az a kérdés, hogy felkészültél-e az önmagaddal való találkozásra, hanem  az,  hogy kivel találkozol, amikor hazatalálsz önmagadhoz!

 

                                           A MŰHELYFOGLALKOZÁSOK RENDSZERE  (1+1+2 év)

  • Az első év az asztrológia alapjainak és eszköztárának a női analógiák asztrológiai szimbólumokon keresztüli megismerése irányul a résztvevő saját születési képletén keresztül.
  • A második év a férfi analógiák, bennünk rejlő férfi kép megismerésére fókuszál, tovább bővítve a résztvevő saját sorsáról szerzett tudását. A második év teljesítése után lehetőség nyílik arra, hogy az előzőleg szerzett tapasztalatok alapján a továbblépés lehetőségéről döntsön a résztvevő, amennyiben asztrológus szeretne lenni.
  • A harmadik és negyedik év szolgálja a horoszkóp elemzés részleteinek megismerését és a tanácsadási technika elsajátítását.  

A csoportba lépés feltételei:

  • A műhelyfoglalkozáson való részvételnek feltétele nincs. Akadálya azonban, ha a jelentkező pszichiátriai kezelés alatt áll.

A műhelyfoglalkozások ütemezése

  • Havonta egyszer találkozunk, szombatonként 9-17 óráig.
  • Júliusban és augusztusban nyári szünet van.
  • Egy találkozás 8 akadémiai órának felel meg (8X45 perc).
  • A tanfolyam első modulja 80 órás (10 találkozás).
  • A képzés összesen 400 órás (4 modul).

A helyszín:

A képzést bárhol az ország területén elindítom, amennyiben erre igény merül fel. A csoport minimum 7 fővel indul és maximum 12 fővel válik teljessé.

Ahol biztosan indítom a csoportot:

Tiszaújváros, Debrecen, Monor.

Időpontok:

Tiszaújváros: minden hónap első szombati napján, 9-17 óráig.

Debrecen: minden hónap második szombati napján 9-17 óráig.

Monor: egyeztetés alatt.

 

Műhelyfoglalkozáshoz való hozzájárulás:

  • A műhelyfoglalkozás 85.000 Ft, melyet egy vagy több összegben, valamint havi bontásban (10 X 8.500Ft) is lehet fizetni!
Képek: