Tisza-parti Asztronapok - Asztromaraton

Hír
2013. 08. 24.

Augusztus 25-én az érdeklődőknek, szkeptikusoknak, kezdőknek szerveződik a Tisza-parti Asztromaraton. Helyszín: Tiszaújváros. Téma: Minden, ami eszünkbe jut, kérdésként felmerül az asztrológia stúdiumával kapcsolatban. Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 17. Előzetes egyeztetés alapján személyes elemzésre is van lehetőség.

Vasárnap  9 órától van az asztromaraton rajt!:) A "táv" első felét 9 órától 12 óráig tervezzük. Közben 10 óra 30 perc körül elérkezünk az első "frissítő" állomásra. Majd a rövid 20 perces szünet után 10 óra 50 perctől folytatjuk az utunkat egészen 12 óra 30 percig, amikor is megérkezünk az asztromaraton  első feléhez. 14 óráig ebéd- és levegővételnyi szünet, majd ezt követően 15 óra 30 percig ismét belevetjük magunkat az asztrológiát taglaló kérdésekbe. 16 órakor tartjuk az utolsó pihenőnket, és nekivágunk a táv legvégének, hogy 17 órakor célba érjünk!

Milyen kérdésekre kaphatsz választ az asztromaron napján? Asztrológia- Az Univerzum kódolt üzenete, melyben benne van a sorsoddal kapcsolatos összes kérdésedre a válasz, vagy szórakoztató babona? Hit vagy hiszékenység kérdése az asztrológia? Mi az asztrológia valódi célja? Mi az asztrológus dolga? Meddig terjed az asztrológus kompetenciája? Asztrológus felelőssége és etikai magatartása miben nyilvánul meg? Minősít, ítél, megítél -e az asztrológus? Determináció vagy szabad akarat? Előre megírt életet élünk, vagy van lehetőségünk, képességünk más életet élni, mint amit a „csillagok jeleznek”? Jó sors vagy rossz sors? Szerencsétlenség vagy sorsszerűség? Szerencse vagy tehetség kell az élethez? Lehetőségek és képességek. Hogyan nyinvánulnak meg az asztrológia szimbolumai a személyiségünkre és sorsunkra vonatkoztat? Szimbólumolvasásra mindenki képes, de az életünk folyamán elfelejtjük ezt az indirekt értelmezési módot, pedig egy ember szimbólumrendszere (öltözködése, testbeszéde,neve ) a legtisztábban üzen arról, hogy ki is ő valójában és mit képvisel a mi életünkben. Az asztrológia eszköztárával a következő kérdések vizsgálhatóak:  Én és Te. A múlt és a jövő. Létezik-e a másik felem a világban? Valóban hozzám illik? Ő az én párom? Család vagy hivatás? Egyedül vagy együtt? Szeretők, társak, szerelmek. Tehetség, alkotás, teremtés. Gyermek, mint az ember legfontosabb teremtése. Miért születtem? Munka vagy hivatás kérdése a sorsunkban. Egészség-betegség. Betegségek, mint a tudattalanunkba száműzött, fel nem vállalt problémáink megnyilvánulásai. Közösségek, mint megoldások a lélek elmagányosodása helyett. Mi az oka annak, hogy a család, mint a társadalom alapegysége egyre gyakrabban bomlik fel, vagy létre sem jön? Hová vezet ez az út?  Ha érdekelnek a fenti kérdésekre az asztrológia válaszai, gyere és beszélgessünk!

INGYENES A RÉSZVÉTEL!

Továbbiakról érdeklődni a következő elérhetőségeken: edina.kiser@gmail.com vagy a +36/20/91-59-145-as telefonszámon.

Képek: